Bun venit pe Forumul Andrei

Daca vezi aceasta pagina inseamna ca nu ai cont sau nu esti logat.
Daca doresti doar sa vizualizezi forumul poti apasa pe "x-ul" din dreapta si acesta imagine nu va mai fi afisata.

Pentru o vizualizare cat mai buna a acestui forum recomandam
8
Va uram o zi buna in continuare si o navigare cat mai placuta pe acest forum !


   
AcasaSustineFAQInregistrareConectareCautareCalendar
Twitter



Concert Therion la București

Navigare :: Divertisment :: Diverse :: Evenimente
AutorMesaj
 The ROCK
avatar
Rang: Prieten

Respetarea regulilor 100%

MesajSubiect: Concert Therion la București Mar Noi 16, 2010 9:20 am  
Concert Therion la București - Luni 22 Noiembrie 2010 19:30 Arenele Romane

Spectacolul din capitală face parte din turneul de promovare a celui mai nou album, “Sitra Ahra“, și acesta va trece prin nu mai puțin de 25 de țări.

În deschiderea concertului vor urca pe scenă trupele Loch Vostok din Suedia și Leprous din Norvegia.



Therion este o formație suedeză de Symphonic metal. Trupa a fost fondată în anul 1987 de către Christofer Johnsson sub numele de Blitzkrieg. Până în 1989 și-a schimbat numele de două ori, mai întâi în Megatherion, apoi în Therion. În perioada 1987-1993 trupa a abordat stilul Death metal, urmând ca din 1994 să se axeze pe stilul care-i va consacra, Symphonic metal.

Subiectele abordate în majoritatea pieselor recente sunt legate de mitologia nordică, versurile fiind scrise de Thomas Karlsson, fondator al ordinului magic Dragon Rouge.

Numele Therion vine din limba greacă și înseamnă „bestie”.

Discografie


* 1989 - Paroxysmal Holocaust (demo)
* 1989 - Beyond The Darkest Veils Of Inner Wickedness
* 1990 - Time Shall Tell (EP)
* 1991 - Of Darkness...
* 1992 - Beyond Sanctorum
* 1993 - Symphony Masses: Ho Drakon Ho Megas
* 1995 - The Beauty in Black (single)
* 1995 - Lepaca Kliffoth
* 1996 - Siren of the Woods (single)
* 1996 - Theli
* 1997 - A'arab Zaraq Lucid Dreaming
* 1998 - Eye of Shiva (single)
* 1998 - Vovin
* 1999 - Crowning Of Atlantis
* 2000 - Deggial
* 2001 - Secret Of The Runes
* 2002 - Live In Midgard (album live)
* 2004 - Lemuria
* 2004 - Sirius B
* 2006 - Wand of Abaris (single)
* 2007 - Gothic Kabbalah
* 2008 - Live Gothic (album live)

*Scrie romaneste
*Sterg mesajele inutile sau scrise cu CAPS
*Nu fa spam
*Linkurile relevante în context sunt binevenite.

Transferul se face din contul dumnevoastra de Paypal




Copyright © 2008-2014 Forumul Andrei. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Aspect creat si codat de Alexandru Miron & Nick

.